Diensten

Vanaf

€245

Vastgoedfotografie

De foto’s van jouw woning moeten opvallen op Funda, want daar kijken potentiële kopers als eerst. Wij brengen je woning aantrekkelijk en compleet in beeld. Geen standaard presentatie, maar een unieke rapportage met oog voor detail.

Verkoopstyling

Door middel van een goede en sfeervolle presentatie van jouw woning door middel van professionele verkoopstyling, helpen wij jou om jouw huis met een maximale opbrengst te verkopen. Voor elke woning en budget is er een oplossing.

Vanaf

€149

Waarom kiezen voor Studio I AM?

Creatief, met oog voor detail

Voor elke woning en budget een oplossing

Flexibel in het plannen van afspraken

Veelzijdige fotoreportage waarbij je woning in de spotlight staat

Professionele styling voor het mooiste resultaat

Van advies tot complete ontzorging

Mijn portfolio

Bekijk hier de foto’s van onze meest recente projecten. 

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor professionele verkoopstyling bij verkoop van een huis?
Een goede en juiste presentatie van een woning verdient zichzelf altijd terug. Het kopen van een woning is voor een groot deel een gevoelskwestie en dit wordt dikwijls onderschat. Een juiste eerste indruk van de woning en een goed gevoel zijn doorslaggevend bij de beslissing om te kopen. Daarom is het advies om uw huis zo optimaal mogelijk te presenteren om zo het maximale verkoopresultaat te behalen.
Wat krijg je als je mij inhuurt als vastgoedfotografe of verkoopstylist?
Zoek jij ook altijd naar de pareltjes op Funda? Wie weet hoort jouw woning binnenkort in dit rijtje thuis. Wanneer we jouw huis klaar gaan maken voor de verkoop zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft de vastgoedfotografie of  verkoopstyling. Wil je zelf de handen uit de mouwen steken aan de hand van advies of wil je helemaal ontzorgd worden? Alles is mogelijk en in overleg met jou bepalen we het pakket dat jij wenst.
Wat is mijn werkwijze als vastgoedfotografe of verkoopstylist?
Mijn motto is: kies wat bij je past want er zijn zoveel mogelijkheden. Wil je enkel wat tips om je huis beter te stylen en ga je daar zelf mee aan de slag? Of kies je juist voor complete ontzorging van vastgoedfotografie vanaf eerste intake tot uiteindelijke nabewerking voor  plaatsing op Funda? Alles is mogelijk! In een eerste intake bepalen we jouw wensen en kijken welke dienstverlening op maat daar het beste op aansluit. Daarna zorgen we voor een compleet pakket aan werkzaamheden dat optimaal past bij jouw wensen. Vervolgens gaan we aan de slag met de succesvolle uitvoer en afronding.
Bestand 101654182422477
Bestand 171654182422482
Bestand 241654182422490
Vastgoedfotografie aanrechtblad
Bestand 311654182422493
Bestand 441654182422497
Logo-IAM-Wit-DIAP

Werk met mij

Alle diensten

Vastgoedfotografie

Vastgoedstyling

Contact

info@studioiam.nl

+31 (0)6-46712256

Beleid Privacybeleid

Servicevoorwaarden